MantisBT

Wyświetl szczegóły problemu Przejdź do komentarzy ] Historia zgłoszenia ] Drukuj ]
IdentyfikatorProjektKategoriaWidocznośćData zgłoszeniaData modyfikacji
0002254WTW[Wszystkie projekty] Generalpubliczny2015-11-28 17:362015-12-14 21:03
Zgłaszającychina92 
Przypisany do 
PriorytetnormalnyWażnośćbłahyPowtarzalnośćzawsze
StatusnowyRozwiązanieotwarty 
PlatformaMicrosoft Windows (laptop)System operacyjnyWindowsWersja systemu7 Ultimate; 7601
Temat0002254: Błędny regex na linki http zawierajace znak '^'
OpisPodobnie do niedawno naprawionego błedu. Nie dałoby się za jednym machem wszystkiego zrobić? Nie ma jakichś standardów na znaki które nie mogą występować w adresie url?
ZnacznikiBrak powiązanych tagów.
Dołączone pliki

- Powiązania

-  Komentarze
(0003276)
Kaworu (administrator)
2015-12-07 19:28

Ależ standard jest, i jak było zgodnie ze standardem, to marudzili ze im na przykład nawiasy bierze do linków. ;P
(0003277)
china92 (zgłaszający)
2015-12-07 19:36
edytowano: 2015-12-07 19:37

W nienawiści do ludzi nie stawiających białych znaków za linkami, tak się sam wychowałem. ;D
Spox, zrób jak uważasz, w sumie to nic ważnego ale czasem linki z wolframa podsyłam i muszę się pomęczyć nieco. :)

(0003280)
Kcurek (zgłaszający)
2015-12-14 21:02

Kaw, to można dać jakiś przełącznik w opcjach, żeby ogarniaczom parsowało normalnie, czyli wg standardu (jak mniemam, po prostu do spacji czy tam ogólnie białego znaku), a maruderzy przekliknęliby sobie w opcjach, żeby im parsowało tak, jak obecnie ;) Bo link to ma być link, a nie urwanie na np. nawiasie. xD

- Historia zgłoszenia
Data zmiany Nazwa użytkownika Pole Zmiana
2015-11-28 17:36 china92 Nowe zgłoszenie
2015-12-07 19:28 Kaworu Dodano komentarz: 0003276
2015-12-07 19:36 china92 Dodano komentarz: 0003277
2015-12-07 19:37 china92 Edytowano komentarz: 0003277 Wyświetl wersje
2015-12-14 21:02 Kcurek Dodano komentarz: 0003280


Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker